Пълна мистерия с Михаел Шумахер на сватбата на дъщеря му СНИМКА

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Дъщерята на Михаел Шумахер – Джина, се е омъжила за своя приятел Йън Бетке. Церемонията се е състояла в семейната луксозна вила в Порт д`Андрач на остров Майорка вчера след обяд и е продължила около час и половина, съобщава местното издание „Ултима Ора“.

Вестникът допълва, че вечерта във вилата е имало празненство с участието на музикална група. Сред гостите, за които е имало условие да се облечени в бяло, е бил братът на Пилето – Ралф Шумахер, придружен от своя интимен партньор Ениер Боске-Касан. Изданието не дава отговор на въпроса дали самият Михаел Шумахер е бил на сватбата, въпреки че в началото на годината имаше информации, че това ще се случи. Така присъствието или отсъствието на Шуми на тържеството си остава мистерия.

През 2020 г. стана ясно, че седемкратният световен шампион във Формула 1 е бил преместен от семейното жилището в Швейцария във вилата на Майорка, която съпругата му Корина е купила от президента на Реал (Мадрид) Флорентино Перес за 27 милиона паунда.

27-годишната Джина Шумахер и Йън Бетке са двойка от седем години. Първата им публична поява заедно е на церемония по връчване на награди в Мюнхен в края на 2017 г.

Михаел Шумахер не се е появявал пред обществеността от края на 2013 г., когато претърпя тежък инцидент с падане по време на ски. Той си удари главата в подаваща се от снега скала, беше в кома в продължение на няколко дни и претърпя няколко черепно-мозъчни операции. След това семейството му го скри в Швейцария, за да го премести по-късно в Майорка. Оттогава се появява откъслечна информация за състоянието му, най-вече споделена от семейния приятел Жан Тод.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!