Пълна излагация с Яна Маринова в Капките, Кали не се стърпя

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Актрисата Яна Маринова продължава да бележи ново дъно със всяко следващо изпълнение в шоуто „Като две капки вода“. Нейната задача наистина беше супер сложна, защото трябваше да влезе в кожата на Майкъл Джексън. Тя обаче не успя много добре да наподоби танците му, а пеенето беше ужасно фалшиво. Излагацията беше наистина голяма и разбираемо Хилда Казасян гледаше изпълнението на Маринова с искрено съжаление и съчувствие.

външна реклама

Асен Блатечки също се чудеше какво да каже и направи и буквално се хвана за главата. Най-бруталната оценка обаче дойде от Фънки, който се завря под бюрото и отказа да излезе, докато предаването не мине към следващия изпълнител. „Аз се уплаших от това изпълнение и се скрих“, заяви басистът и отказа категорично да каже каквото и да е за това, което е чул и видял.

Яна Маринова уж прие нормално съсипващата оценка на журито.

На следващия ден след излъчването на „Капките“, тя обаче пусна видео от гримьорната, което звучи доста по-добре от това, което се чу в ефир. С уговорката, че наистина е допуснала дилетантски грешки и че не се сърди нито на съдиите, нито на зрителите. Актрисата обаче се защитава, като заявява, че всъщност има хубав певчески глас, но просто не се е научила да го използва.

„На живо зад кулисите, за да видите, че работих с всички сили за Майкъл, не съм се лигавила! Все още не успявам да разбера как да пея и да се движа едновременно, без да си разваля и танца, и песента. Щастлива съм, защото винаги съм мислила, че нямам глас, а преди месец и половина се оказа, че имам. При това съвсем не лош, но тепърва се уча да го управлявам“, която има много почитатели, но като нищо може и да загуби някои от тях покрай пеенето си. Видеото, което Яна Маринова дава като доказателство, че може да пее, всъщност е само малко по-поносимо от това, което се чу шоуто.

Кали я защити в социалните мрежи

Веднага след публикацията в социалните мрежи, певицата Кали, която също участва в „Като две капки вода“, се включи за да защити Яна и да ѝ вдигне самочувствието. Тя написа следното:

„Ти си Яна Маринова и правиш толкова много неща по съвършен начин, което те прави разпознаваема и обичана!

В Капките просто всичики трябва да се забавляват – говоря за зрителите, а не за участниците! За нас труда е не чак толкова забавен. Ти не си тръгнала да покоряваш музикални класации, че да те трогват критиките отправени към вокалните ти възможности!

Ти си прекрасна актриса и ако някой ще прави градивна критика, то не трябва да е към имитациите ти в капките, защото аз мисля, че се справяш супер!

Ако някой мисли, че може по-добре, моля нека опита пред огледалото в домът си и след това да пише“.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!