Пълен обрат със Силвена Роу за Ергена

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Кадри БТВ и профил Силвена Роу

Емоционалният пост, с който шеф Силвена Роу изрази мнението си за току що приключилото риалити „Ергенът“, изчезна от социалните мрежи.

Заваляха подозрения, че причината е свързана с БТВ.

външна реклама

Да припомним част от това, което написа тя по повод събитията, които се развиха в един от най-гледаните формати тази пролет:

Майки, искате ли вашите деца да гледат това нещо, защо не е представено в по-красива форма, без нахалство, обиди, наглост, подмолност и без кошмарната негативна психика. Българинът се връща уморен от работа, пуска си телевизора и какво гледа. Натоварва се с негативизъм, ярост, яд, вулгарност. Това ли искаме за нашето поколение, нашите деца. Искам да виждам по нашите телевизии програми правени за нас. Срам на срамотите скъпи хора“, емоционалното завършва обръщението си Роу.

Феновете и последователите й знаят много добре колко е позитивна и зареждаща е тя. С днешният си пост-поздрав за най-българския празник 24 май го потвърждава отново:

Скъпа и любима моя БЪЛГАРИО! Знай, че има все още млади хора, които милеят за родината, за българщината, за корените си и за християнската вяра!
И…така -вдъхновени от примера на няколко , многото от вас могат да посетят този християнски фестивал за въздигане на всичко българско , родно и най- вече на вярата ни-спасявала,въздигала, даваща силен дух на народа ни през вековете!
Живеейки в чужбина, едно от нещата , с която съм на ГОРДА са нашите
братя КИРИЛ и МЕТОДИ- коя страна си има създатели на азбука ? КОЯ?!

По каква причина това силно обръщение към зрителите е свалено не можем да кажем, шеф Роу си знае, но й благодарим за честно изразената позиция.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!