Путин за войната: Така трябва да бъде, целите ни са абсолютно ясни и благородни

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Според Владимир Путин руските сили действат смело и ефикасно в Украйна, използвайки най-модерните оръжия, предаде Би Би Си.

Това стана ясно от думите на руския президент по време на тържествена церемония по случай Международния ден на авиацията и космонавтиката на източния космодрум в Амурска област, който все още се строи.

Според Путин „не е имала друг избор“ и е трябвало да започне „специалната военна операция“ в Украйна, за да защити Руската федерация. Той е на мнение, че руските сили ще постигнат целта си, пише още британската медия.

„Така трябва да бъде. Няма съмнение по този въпрос. Целите ни са абсолютно ясни, те са благородни. Основната ни цел е да помогнем на хората в Донбас“, каза Владимир Путин.

На събитието присъства и президентът на Беларус Александър Лукашенко. Двамата президенти обявиха, че страните им ще си сътрудничат по общи инфраструктурни проекти в космоса.

„Русия не планира да се самоизолира от света“, каза още руският президент Владимир Путин.

Алена погреба Путин с тази прогноза: Отключи лоша карма! Орисан е на много страдания за народа на Русия Най-известната родна астроложка, Светлана Тилкова – Алена , не пропусна да направи подробен хороско…Apr 9 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!