Психиатрична експертиза вади Емили от ареста

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Тротинетката напуска София, когато излезе от панделата. Психиатрична експертиза ще извади Емили Тротинетката от ареста.

Онзиден съдът реши Даниел Йорданов, както е рождено име на трансмомичето, да остане зад решетките заедно с Чеченеца и Тошо Куката. Тримата бяха задържани, след като се изгавриха с момче със специфични потребности.

Според близки до Емили съдът изненадващо не е взел под внимание, че Тротинетката има ТЕЛК. В документа е записано, че Даниел, има психиатрична диагноза. Очаква се съвсем скоро да се направи нова такава на Емили. Тя ще бъде поискана от служебния адвокат на арестуваната.

Когато експертизата е готова, ще стане ясно, че Тротинетката има проблеми. И съдът иска – не иска, ще трябва да я освободи. Съществува вариант Емили да бъде изпратена за лечение в психиатрия.

Тротинетката се гаври с момче със специални потребности заедно с други двама

Тротинетката се гаври с момче със специални потребности заедно с други двама „герои“ – Тошо Куката и Чеченеца

Пред съда любимата на Тихомир от „Фермата“ признава, че два пъти е правила опит за самоубийство в килията си.

Думите й са малко изненадващи и изглеждат като измислица. Първо – Емили твърди, че е опитала да се самоубие, като се обеси с чаршаф и да си пререже вените. В ареста тя не разполага с тези неща. Служебният защитник на Тротинетката също не знае за опитите на клиентката си да сложи край на живота си.

В същото време партньорите в живота на Емили – Тихомир/Мелиса и Елизабет, са твърдо решени да напуснат София. На тях им идва в повече хейтът по адрес на Тротинетката. Вече са намери къща в провинцията, в която съвсем скоро ще заживеят.

„Емили е съсипана! Престоят зад решетките не й понася“, каза пред вестника Тихомир – партньорът на Емили. По думите му Тротинетката е оставена зад решетките, защото можело да се укрие.

Емили, както и другите й двама авери – Чеченеца и Тошо Куката, е трябвало да помислят по-добре, преди да се гаврят с болно момче и да заснемат клип за това.


Източник: Днес.БГ

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!