Проф. Чирков: При Бай Тошо имаше здравеопазване, Бойко ни доведе до пълна катастрофа!

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Проф. Чирков заяви, че не помни и не е виждал такава нищета и разруха в здравеопазването!

„При Бай Тошо, каквото и да говорят, имаше здравеопазване. Имаше една добре изградена система. А сега, при Бойко Борисов е пълна катастрофа. Аз не помня и не съм си представял такава нищета и разруха в здравеопазването“.

Проф. Чирков не е имал никакъв коронавирус. Има полиция и тече оглед пред хотела, в който е починалПроф. Александър Чирков не е бил с Ковид, каквито спекулации тръгнаха в мрежата. Това категорично з…Nov 24 2020vijti.com

С огромна болка, но откровено, тези думи заяви прочутият сърдечен хирург проф. Александър Чирков. Той не крие ужаса си за това какво се случва и какво предстои да се случи в държавата в тежките времена на пандемията.

Проф. Чирков заяви категорично, че в здравната ни система към днешна дата няма нищо друго, освен беднотия, мизерия и пълен хаос. А най-големите потърпевши от това са редовите българи.

„Системата при Живков беше добра и функционираше правилно. Да, вероятно е била малко архаична, но трябваше само да се усъвършенства. Това не се направи и вината е изцяло на правителствата. Особено на правителството на Борисов, което е на власт вече толкова мандата.

В момента болниците са просто едни комерсиални структури, търговци, които не търсят и не искат нищо друго, освен пари, печалба. Никой не предлага на българина грижи и обслужване на хуманно и наистина професионално ниво“, отговорно заявява проф. Чирков.

Той е убеден, че подобно безумие и мерзост няма никъде другаде по целия свят, а той самият е видял и обиколил множество страни.

„След като се създаде Здравната каса, трябваше да се появят и застрахователни дружества, които да осигуряват допълнително хората. И парите на данъкоплатците да отиват в тях и в Касата, а не в държавния бюджет, както е в момента“, убеден е проф. Чирков.

Почина светилото на българската кардиология проф. Александър ЧирковСветилото на българската кардиология проф. Александър Чирков е починал тази сутрин, съобщават негови…Nov 24 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!