Проф. Мермерски: Джинджифил и куркума убиват COVID-19

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Преборих се с COVID-19 за броени дни. Помогна ми природният продукт във вид на спрей, който вече е помогнал да стотици хора да се справят със заболявания, особено на дихателната система. 

Това разказа в разгара на третия пик на пандемията проф. Христо Мермерски, един от най-добрите български експерти в сферата на здравословното хранене и природната медицина, автор на 31 книги.

Бащата на най-младата жертва на Koвид: Не вируcът убива, няма хуманност„Няма хуманност у голяма част от лекарите и няма коронавирус“, заяви в предаването „ЕвроДикоф“ адвок…Mar 20 2021vijti.com

Продуктът унищожава напълно цялата патогенна микрофлора – вируси, микроби, бактерии, низши гъби. При това действа и срещу различните мутации, не само върху определен щам, без абсолютно каквито и да е странични ефекти.  От хилядите хора, които са го прилагали, няма нито един случай на негативен резултат – независимо дали се прилага превантивно, или за лечение на грип, уверява известният учен с десетилетен стаж.

Напоследък е помогнал на известен софийски лекар да преодолее много тежко състояние – затруднено дишане, кашлица, отпадналост.

Трябва да осъзнаем, че сме в състояние на война с вирусите, които се лепят по прашинките и завладяват територии – независимо дали носим маски, или не. За съжаление, в момента прилагаме палиативни мерки, а не мерки за унищожаване на вируса. За победа в битката с този опасен враг не е достатъчно миенето на ръце и строгата дистанция, смята професорът.

Предложил е на Министерството на здравеопазването да включи в борбата с пандемията неговия природен продукт, утвърден от Агенцията по лекарствата и храните. Той съдържа единствено естествени компоненти – прополисова тинктура, екстракт от джинджифил, пчелен прашец, куркума, канела, какао. Има и силно антиоксидантни свойства – спира разрушаването на клетките, на цели органи и системи.

За съжаление, многобройните лекарства, предлагани в аптеките, всъщност лекуват не заболяването, а резултатите от него. Докато продуктът, който съм създал, премахва причинителя на заболяването – през носа и гърлото, обяснява проф. Мермерски.

При редовно впръскване в ноздрите на продукта при обилна хрема, зачервяване на носа, сълзене на очите симптомите изчезват много бързо, тъй като се прекъсва пътят на вирусите към респираторната система. След впръскване на препарата в гърлото при ангина, ларингит, фарингит, бронхит, бронхиална астма действието е също бързо и ефикасно.

Освен за лечение на грипните заболявания, този продукт е изключително ефективен при лечение още на бронхиална астма, като лечението трае не повече от 30 минути за разлика от съвременната медицина, при която лечението продължава с месеци и години.

Продуктът действа успешно при пародонтит, кървене на венците, разклащане на зъбите, кожни заболявания и раздразнения – суха и мокра екзема, подсичания, гъбички, обяснява проф. Мермерски.

Разказ от Koвид отделение: Адски е тихо, никой няма сила да говори, има само кашляне на канонФани Давидова e HR мениджър в голяма пловдивска компания. Приета е в болница с коронавирус. Това е н…Mar 26 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!