Протестиращ пред 7/8: От 20 години съм в Америка, мога да си позволя да съм тук, нито един лев не съм взел

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Мъж от Дупница даде своето мнение за протестите против правителството в София пред Телевизия 7/8.
Ето част от това, което каза той:

Сачева: Предлагат по 30 лева на час, за да протестираш„Това, което наблюдаваме през последните дни е да не се признава легитимният избор на хората, не мож…Jul 14 2020vijti.com

„Малко съм объркан от изявлението на американското посолство у нас, че подкрепя протестите, защото мислех, че има голяма любов между американския посланик и властелина на пръстените у нас Бойко Борисов.

Живея в Америка от 20 години, това е едно от най-корумпираното правителство, което може да съществува, няма никъде свобода на словото, това си личи по всички медии, те не са медии, те са сектанти.

От 20 години съм в Америка, мога да си позволя да съм тук, нито един лев не съм взел. Наблюдавам една шахматна партия, едни пешки, искам едно поколение от медии, да имат едни топки, да кажат, ние вече това не искаме.

Защо не ги изкарат 31 000 военни, да дойдат тези хора, и да поднесат два карамфила пред НС, защото точно това се получава с това управление. Това не е управление, това е безобразие, нищо хубаво не мога да кажа за тези хора.

Бих искал да попитам моя съгражданин Мутафчийски, защото и аз съм Дупница, който ни подлагаше на терор как ще умрем, защо не тропне по масата, да каже, хора подайте оставки, а ако хората ви обичат, пак ще гласуват за вас, народе.”

Юлия Педева: Синът ми не помни, че е бил на протеста, сега е окован и целият в рани. Полицаите са си правили селфита под колонитеМайката на един от арестуваните на протеста и настанени в „Пирогов“ младежи – Юлия Педева, разказа к…Jul 13 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!