Простотия: Взимат гробове на покойници, не били платени

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Фирма, управляваща гробищен парк, отнема последния дом на покойници, защото местата… не били платени. За простотията алармира във фейсбук Галина Вучкова, директно пострадала от безумието.

Гробовете на любимите ни певци и артисти тънат в забрава, запуснати и пустиГробовете на народната певица Стефка Съботинова и на естрадната легенда Георги Кордов са потънали в …Jul 9 2019vijti.com

Ето какво написа дамата, постът й е без редакторска намеса:

Още не мога да се успокоя! На кой болен мозък му хрумна така да осквернява паметта на мъртвите? Днес сутринта се втрещих, като заварих паметника на майка ми на гробищата така!

Веднага се заех да махна лепенката, затова е скъсано. Пише: „НЕ Е ПЛАТЕНО ОТНЕМА СЕ!!!“. Залепено върху снимката! На още два гроба видях същото (от стотици други)!

Това ли е начинът да те уведомят, при положение, че не са изпратили нито едно уведомление по пощата?! Не съм знаела, че не е платено! Това и при социализЪма го нямаше.

Лепенки за неплатен гроб върху снимките на покойниците Близки на покойници алармират за десетки гробове в София, на които има лепенки върху снимките на п…Oct 6 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!