Продуцентите си скубят косите! Ергенът стяга сватба, ето избраницата му:

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Мнозина описват втория сезон на “ Ергенът “ като дори по-скандален от първия. И макар на пръв поглед Евгени Генчев да изглежда кротък и деликатен, той върти продуцентите на малкия си пръст и те вече пропищяха от него.

Причината – Евгени няма намерение да чака до края на излъчването на риалитито, а вече се готви сериозно да минава пред олтара с избраницата си.

Евгени Ергенът

Последните слухове, тиражирани активно в публичното пространство, редят, че сватбата на пианиста ще бъде в родния му Пловдив и то само след два месеца. Известно е, че семейството на Евгени е доста заможно, което значи, че и сватбеното тържество ще напомни на холивудските. А бъдещата булка, което е най-интересното в случая, е позната дама.

Въпреки че се стараела да не се показва много, тя на няколко пъти ходела заедно с Евгени до ресторанта, за да избира декорация, меню и всичко останало. Двамата все още се крият и не се показват заедно никъде, тъй като са подписали специална клауза за поверителност. И двамата, да, защото булката е Елена , която засега наблюдаваме във формата да се „бори“ наравно с останалите за вниманието на Ергена, пишат „Клюки.бг“

Евгени и Елена Ергенът

Много от зрителите не вярват, че точно Елена ще накара Евгени да се влюби до полуда в нея, тъй като до момента двамата се държаха мило и нежно един с друг, но не показаха изпепеляваща страст, присъща на влюбването. Евгени дори е доста сдържан.

Дали говорим за притеснение или пък за тактика, оставяме на вас да прецените. В същото време станахме свидетели на доста горещи целувки между Евгени и Айлин Бобева, Валерия Георгиева, Джия и Боряна.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!