Продават палата на Косьо Самоковеца, искат му доста милиони

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Тузарският палат на застреляния в Амстердам през декември 2003 г. наркобарон Константин Димитров – Косьо Самоковеца в зимния курорт Боровец се продава от вдовицата Ангелинка, съобщи „България днес“.
Скъпарският имот, имитиращ замък, бе построен приживе от влиятелния контрабандист и търговец на дрога, който бе устроил имението като личната си резиденция. Триетажната сграда е строена изцяло от естествен камък, покривът е меден, а подовете и мебелите в имението са от орехово дърво. Цената на имота, искана от вдовицата Ангелинка, е 8 милиона лева.
Висаджии отиват при Ванга да питат кой уби Васил Илиев, а тя им отвръща с крилата фразаКой уби боса на ВИС Васил Илиев? Този въпрос едва ли някога ще намери категоричния си отговор. Напад…Aug 12 2019vijti.com

Величественото имение на Самоковеца на Боровец пустее от години и вече е сложено на тезгяха.
Константин Димитров – Косьо Самоковеца бе зрелищно разстрелян от наемен убиец от Холандия на площад „Дам“ в Амстердам, на излизане от бутик за бижута с любовницата му Цеци Красимирова. Тогава наетия килър Ервин Векер му пусна няколко куршума в главата. Единия от патроните рикошира и рани в лицето Цеци Красимирова, която претърпя множество операции. Убиецът на Самоковеца бе осъден на 15 години затвор, но разследването така и не устаноми кой е поръчителя. Бе доказано обаче, че холандския наемник Векер е идвал няколко пъти в България и се е срещал със сливенския гангстер Йосиф Йосифов, както и с босове от групировката СИК, родом от Смолян.

Малко след смъртта на Косьо Самоковеца вдовицата Ангелинка роди синът му. Почернената дама води серия от съдебни дела с държавата за тузарски имоти в София и Лондон, както и за замъка в Боровец, които спечели.

Ангелинка Димитрова, вдовица на Косьо Самоковеца, търси 8 милиона лева за помпозния замък в курорта Боровец край Самоков
В началото на годината, кутийка от енергийна напитка с надпис „ад“, оставена върху гроба на контрабандиста Константин Димитров-Самоковеца, смути всички. Алуминиевият кен беше поставен в страни от изсъхналите букети с цветя и свещички в памет на убития през 2003 година мафиот. Пазачи на гробищата в Самоков твърдят, че близките на Димитров редовно се грижат за последния дом на покойника.

„Не минава и месец без роднините или наети от тях хора да премахнат плевелите и да запалят свещички. Кутията не са я оставили те, убеден съм в това“, коментира тогава служител на гробищата пред столичен всекидневник.
Хора от подземния свят предполагат, че енергийната напитка с надпис „ад“, е поставена там като нарочно послание. Подозренията им са, че знакът идва от бруталната рокерска банда „Ангелите от ада“. Членове на групировката са основни заподозрени като поръчители на убийството на Константин Димитров-Самоковеца, припомнят ченгета. До разстрела си през 2003 г. в Амстердам самият той е членувал в бандата. Димитров е на висока позиция сред рокерите и отговаря за трафика на хероин през Турция и България към Европа, разкриват антимафиоти. Членове на рокерската банда са и физическият убиец на Самоковеца – Ервин Врекер, както и неговите помагачи Йосиф Йосифов-Йоско и мистериозният Светослав Митев-Сокачката, който осигурява оръжието, обявиха холандски криминалисти.
Източник: лупа
Мтел продаде прокълнатия номер 0888 888 888: Последният му собственик завърши в гроба0888 888 888. Този номер на „Мобилтел“ се сдоби с фатална слава, тъй като през последните години вси…Mar 19 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!