Проговори учителката, ударила ученичка с чин

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Преподавателката, ударила ученичка с чин в софийското село Яна, заяви, че не е искала да нарани 11-годишното момиче. В сутрешния блок на Нова телевизия учителката обясни, че имала час по физическо възпитание и спорт с пети клас. Чух, че от съблекалнята се носи огромен шум. Там бяха ученици от 6 клас, които би трябвало да бъдат в час по история.

100-годишна учителка: В училище никога не са ми създавали проблеми, не са ме ядосвали в час, нито аз съм влизала в клас ядосанаПавлина Ташкова искала да завърши немска филология, защото сестра й учела това в Германия. Баща й об…Jun 20 2019vijti.com

Чух крясък, пищене от съблекалнята и веднага се затичах натам, за да видя дали всички са добре. Когато посегнах да отворя вратата, чух думите „Бийте си, бийте се“. Имаше две първокласнички и четири момичета от шести клас.

Върнах първокласничките в час, както и ученичките от шести клас. Помолих колежката си закъсненията на четирите момичета да бъдат отразени и казах, че са се били, заяви преподавателката.

Пострадалото дете казало, че учителката лъже. За да я респектирам, вдигнах леко чина и след това той падна на земята, като явно така са получени нараняванията. Момичето не показа признаци на болка, а каза: „Госпожо, ще ми блъснете телефона на земята, ще го счупите“.

Една пенсионирана учителка разказва: След 25 години учителстване се озовах в магазинче за луксозно дамско бельоИ така, след 25 години учителстване се озовах в магазинче за луксозно дамско бельо. В началото се по…Aug 23 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!