Провокативна и преди години: Виктория Капитонова с доста палаво минало + ФОТО

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Виктория Капитонова е спрягана за победителката в „Ергенът“, което на този етап изглежда доста странно. Ако това е така наистина, то самочувствието ѝ е оправдано.

Виктория Капитонова от „Ергенът“ мами наивници с ритуали за пари За нея се шушука, че ще спечели риалитито “ Ергенът “ – дали са само слухове или работата наистина …Mar 10 2022vijti.com

Капитонова обаче е популярна и преди риалити предаването, в което я гледаме сега. Тя е доста успешен инфлуенсър в Instagram, има сериозен ТВ опит от други участия. Капитонова има също и Youtube канал, където се натъкнахме на едно ста-а-ро нейно видео, в което показва част от талантите си.

Дали Виктор Стоянов знае за тези изяви на Капитонова, не е ясно. А и не е от собено значение, ако трябва да сме честни. Във видеото се виждат различни моменти от живота на Капитонова, но най-впечатляващ е един. Очевидно рускинята е участвала в конкурс за красота, в който е имало кръг по бельо. Меме страницата gossipgirllbg разпространи и снимка от въпросното събитие, което се е състояло преди повече от 5-6 години.

Instagram

Докато някои потребители останаха изненадани от снимката, то за други тя не представлява нещо специално. Виктория често качва по-разголени кадри в Instagram, от които си личи, че е в топ форма. Това е нещо, което Виктор определено харесва, но е любопитна подробност, че той не следва Капитонова в социалната мрежа, както и тя него.

Рускинята обаче няма нужда от вниманието и парите на Виктор. Тя все пак получи страхотен апартамент от родителите си на топ локация в София. Съседи в района обаче твърдят, че не са виждали Милото да посещава Виктория в гнезденцето ѝ.

Изображение: https://www.instagram.com/victoriakapitonova/

Капитонова от „Ергенът“ проговори за корекциите сиснимки: Instagram Виктория Капитонова несъмнено е една от най-коментираните участнички в шоуто „Ерге…Apr 7 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!