Приятел е прострелял починалия мъж във Видин

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Приятел е прострелял 31-годишният мъж от Видин.
Това казаха пред konkurent.bg запознати с инцидента от областния град.
Компания от 4 човека, трима мъже и една жена, отишли рано сутринта в „Бали клуб”. Компанията била добре почерпена, като в нея бил както убитият Теодор И., така и виновникът за смъртта му.

Простреляната от ревниво гадже в Слънчев бряг Симона живее втори живот: С чисто нова визия, напълно е скъсала с предишния си „кифленски“ стайлингКрасивата Симона Тодорова, която стана жертва на атентат от любов и бе простреляна в главата от бивш…Jun 21 2019vijti.com

По неофициална информация между компанията се случило спречкване, след което единият от мъжете гръмнал във врата Теодор. Към този момент все още не е ясно дали изстрелът е произведен случайно и дали оръжието не е извадено само за сплашване, но е факт, че мъжът вече не е сред живите.

Според разказите на свидетели на инцидента мъжът, който гръмнал Теодор, се е паникьосал като видял какво е сторил и е избягал. В момента полицията във Видин го издирва.

Трагедията е голяма, тъй като Теодор има малко дете, което повече никога няма да види баща си.

Източник: dunavmost

Стана ясно кой е простреляният в главата мъж в столицата35-годишен мексиканец е бил прострелян в главата в София. Както БЛИЦ първи съобщи, инцидентът е стан…Oct 16 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!