Приятелка на Петканови заплаши да издаде семейни тайни, ако Даниел не спре с тормоза:

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]
Прясно разведените семейство Петканови продължават да са чудесна храна за медиите. По-активен от двамата в социалните мрежи определено е Даниел, който не спира да публикува снимки и сторита в профила си в Инстаграм.
Сега обаче близка приятелка на разтрогнатото семейство сподели публично разочарованието си от Лудия репортер . Тя разкрива, че е била в много добри отношения и с двамата, били са приятелски семейства и именно заради това не одобрява поведението на Дани спрямо Алекс.

Лъсна истината за раздялата на Петканови-Ето каква е и новата изгора на Даниел Даниел Петканов има нова тръпка, заради която се разделя с жена си Александра Богданска. Разводът н…Feb 13 2022vijti.com

Повод за обвиненията й стана изявлението на Петканов относно развода си с Алекс. Той заяви, че все още обича Богданска и не е поискал развод заради липса на чувства, а просто се е чувствал подтиснат като мъж.

„Това ми е малко тормоз и реклама вече. Близки сме, моля ти се, взе решение, защото имам и аз какво да кажа по темата вече като човек страничен наблюдател, който е бил до вас“, нахока го семейната приятелка, цитирана от Lupa.bg. Според нея е много грозно от страна на Дани да обяснява пред цяла България как държи на жена си и я цени, а в същото време да я зарязва сама с детето.

Фенове на Алекс също са на мнение, че Петканов си прави реклами с тези изявления и се опитва да изчисти името си, правейки се на самарянин. Самата моделка пък неведнъж призна, че не е искала да се развежда и се е молила на Дани на намерят решение.

Циркът е пълен! Дани и Алекс Петканови продължават да живеят заедноРиалити звездите Александра и Даниел Петканови продължават да делят един покрив близо два месеца сле…Apr 2 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!