Приятелката на Денис: Преди три дни сподели, че го обземат страшни мисли

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Всички бяхме до него и не го оставихме за секунда, твърди Алекса

Алекса, приятелката на Денис Теофиков, който се самоуби вчера в София, разкри шокиращи подробности за последните дни на тийн звездата.

„Преди три дни сподели, че не е добре и го обземат страшни мисли. Всички бяхме до него и не го оставихме за секунда. Всеки един от нас се бореше да му помогне, правихме всичко, което бе по силите ни. Не съдете хората без да ги познавате и знаете цялата истина. Обичахме го и ще го обичаме до края“, написа гримьорката в профила си в Инстаграм.

Ето как Денис Теофиков е планирал самоубийството сиАвтор: Флагман Помолил приятел да остави котка в апартамента му, след което скочил от терасата  М…Oct 24 2021vijti.com

Алекса бе последната приятелка на Денис. Двамата бяха заедно едва няколко месеца. Официално обявиха връзката си в началото на септември.

Първоначалната информация бе, че фолк звездата е сложил край на живота си именно от нейния апартамент, но впоследствие се оказа, че е скочил от терасата на приятел.

Причината за самоубийството му, както Флагман.бг писа, е огромното напрежение в шоу бизнеса, което талантливият изпълнител не е могъл да понесе. Българският Джъстин Бийбър бил контролиран за всичко от продуценти, пиари, озвучители. Нямал право дори да направи елементарен избор с живота си.

Денис Теофиков не могъл да понесе славата, изпаднал в тежка депресияАвтор: Флагман.бг Тийн звездата осъзнал, че няма контрол върху живота си, а всичко се дирижира от п…Oct 24 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!