Преслава удари джакпота! Вижте колко пари й брои татко на булка

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Най-бедният край в Европа? Не и за Преслава, дивата на попфолка. Добричлийката си договорила хонорар, за какъвто дори Лили Иванова би й завидяла. Става въпрос за 50 бона, които чалга дива ще прибере, за да извие глас на сватба, при това в най-бедния български град – Видин.

Кльощавата певачка успяла да повиши хонорара си не с няколко процента, а в пъти. Запознати припомнят, че през 2021 г. прибирала по 7 бона за участие, което и тогава било най-висотата цена за участие на певица от „Пайнер“. Изключение правела само Анелия в комплект с бенд.

Според мълвата, сватбарят, поканил Преслава, е виден бизнесмен от Видин, който жени дъщеря си. Така и не става ясно дали това е редовната й тарифа за подобни изяви, или на тъста му се е наложило да наддава, тъй като имало и други желаещи да й се радват в същия ден и поради тази причина цената скочила драстично.

След като мълвата бързо се разнесла из бедния крайдунавски град, хората недоумяват как е възможно една певица, пък била тя и Преслава да прибере 50 бона за едночасово участие.

Хората от града и областта не могат да спечелят толкова пари и след двугодишна работа. Предполага се, че звездата ще получи част от парите под масата, за да не й бъде отчислен процент за продуцента.

Напоследък ангажиментите на Преслава са ежедневни. Ако не е в някой клуб в страната, то е на участие в чужбина. Така и не става ясно какъв хонорар прибира от там, но е логично да иска по-висок такъв от частните партита и то при условие, че има кой да й го даде.


Източник: Марица

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!