Прекрасна и на 61

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Камелия Воче е родена на 9 юни 1965 г. в София като Камелия Кръстева. На „Златният Орфей“ през 1988 г. печели трета награда като Камелия Стоянова с фамилията на първия си съпруг. Тя има два официални брака зад гърба си, от които има син и дъщеря – Самуел и Деси.

Завършва „Естрадно пеене“ в Националната музикална академия „Проф. Панчо Владигеров. От 1991 до 2007 живее в Италия, където е успяла джаз певица, след което се връща в България и продължава музикалната си кариера. Звездата й изгрява след поредица престижни участия и награди на фестивалите в Сочи и Дрезден. Предвещават й голяма кариера, но съдбата я отвежда в Италия.

Музиката е нейният живот. Пяла е на места, на които не е мечтала да отиде – в Истанбул на една сцена с Лайънъл Ричи, трикольорното парти на италианския премиер Берлускони във вила „Чертоза“ … Камелия Воче е певица, известна и с ясно изразени кулинарни умения, с които омайва почитатели от Италия дотук.

Не се смята за фатална жена, макар че има два брака зад гърба си. Камелия има две големи деца и куп светски успехи, но в личния ѝ живот предстоят още големи събития. Определя се като горда, импулсивна и отмъстителна в правилния момент.

Неколкократен победител в кулинарния формат на NOVA „Черешката на тортата“, където смайва всички зрители с кулинарните си умения.

Към момента Камелия е щастлива баба в разцвета на силите си, пише Edna.bg

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!