През просото: Видео уличи болния от Ковид-19 Коцето да краде от съседите

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Зарезеният с Ковид-19 Константин изглежда се подобрява, щом започна да върши глупости. Само допреди няколко дни той стоеше на топло в леглото си с чаша чай в ръка, а днес вече е тръгнал да… краде по чуждите дворове.

Изпълнителят с най-лиричния глас в лекия жанр не за първи път си позволява такива волности, съобщава show.blitz.bg. Неотдавна ви показахме клипче, в което се вижда как краде тиква и банани под носа на продавача. И макар да подозираме, че всичко е било изценирано с цел повече лайкове, то новото му действие не говори точно това.

Синът на Коцето стана на 5 със звездно парти – вижте порасналия Александър и отбраните гости (Снимки): Тези дни в дома на Константин имаше голям повод за парти – неговият син , Александър , стана на 5 …Oct 14 2020vijti.com

Видимо пооздравелият певец излезе на студа в двора на собствената си къща. Приближи се до оградата, която го разделя с неговия съсед и със специално изработена дръжка за бране на плодове започна да къса от едрите дюли на комшията си. За помощник в кражбата бе извикал малкия си син Александър.

Жадното за витамини семейство си набра цял плик с плодове, а Константин категорично заяви, че подбира само най-едрите и добре изглеждащи дюли. Не знаем каква ще бъде ракцията на неговия съсед, когато види, че клоните са почти изпразнени, а пък Коцето е снимал прегрешението си в своя Инстаграм профил, който от известно време поддържа доста старателно. Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Konstantin (@konstantin_official7)

Поп фолк певецът Константин за битката си с Ковид-19

Поп фолк певецът Константин, който е заразен с коронавирус, притесни феновете си. Наскоро изпълнителят шокира за втори път последователите си в социалната мрежа, като пусна клипче, в което обясни за състоянието си.
Към момента той се лекува в дома си. Неговите родители също са заразени с вируса.

„Притеснявам се по-скоро за тях. Аз го прекарвам не чак толкова тежко. Имам симптоми, имам температура, загубих си обонянието. Жена ми се грижи за мен, както никога досега”, разказа Константин за „Събуди се”.
Целия разговор гледайте във видеото.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!