Президентът Радев при хората: Никога българите не са били по-единни в решимостта си да си отвоюват държавата от мафията

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Вчера в този съдбоносен за родината момент, съм длъжен да се обърна към вас. 15-и ден площадите са пълни с надежда и непримиримост, благодарение на вас. Тези хора, които са по улиците на всички градове в България, казват много истини. Истини, за които властта остава груха.

Колко президенти в света могат да направят това което Румен Радев показа?Във Фейсбук се появи видео от 2014 г., където се вижда как ген.-майор Румен Радев, тогава шеф на ВВС…Jul 24 2020vijti.com

Протестите обединиха хората и убедиха хората, че не са сами. Това каза на площада пред протестиращите президентът Румен Радев.

Светът отправи поглед към България чрез протестите. Вие не се уплашихте от заплахите, обидите и репресиите. Всички вие днес веете трибагреника. Никога българите не са били по-единни в решимостта си да си отвоюват държавата от мафията, заяви Радев.

Petel.bg

Тръгна подписка за импийчмънт на президента РадевГраждани организираха петиция за импийчмънт на президента Радев, предаде 48 часа. Същевременно депут…Jul 19 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!