Прежали Дани Петканов: Алекс Богданска показа новото гадже

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Инфлуенсърката Александра Богданска очевидно напълно забрави за Лудия репортер Дани Петканов. Нещо повече, моделката си има нов приятел, въпреки че тя самата твърдеше, че не изпитвала нужда от човек до себе си. Явно любовната ѝ почивка е приключила, защото папараците я уловиха, докато целува новия си мъж по бузата и дори качва дългите си крака върху него. Всичко това се случи в столично заведение.

Преди да седне на обяд с новия си приятел, двамата минали да пазаруват хляб от популярна пекарна. Това подсказва, че е много вероятно те дори да делят един покрив заедно.

Новият на Богданска не е от популярните среди. По информация на „България Днес“ двамата имат връзка от няколко месеца, а Алекс вече го е запознала с наследника си Габриел. Именно с новия мъж в живота си Богданска и синът ѝ пътуват всеки уикенд и се забавляват максимално. Но, разбира се, моделката все още крие гаджето. Поне засега.

Богданска и Лудия репортер се разделиха официално през февруари миналата година. Причината – несходство в характерите. Двойката имаше много проблеми в брака. Даваха си редица шансове, но в крайна сметка се разведоха.

Източник:woman.bg

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!