Предозиране във Фейсбук: Жена гази гроба на Ванга, иска “повече споделения”

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Какво сме готови да направим за няколко „лайка” в повече и „споделяния” на публикациите ни в социалните мрежи? Жена над средната възраст направи изключителна глупост, само и само да се хареса на своите виртуални приятели.

При посещението си в Рупите, жената е стъпила с ботуша си върху гроба на Ванга, за да има по-добра поза при снимката.  Нелепият кадър, има още по-абсурдно заглавие – „Който види и сподели тази снимка, нека ви донесе здраве и късмет и каквото си пожелаете да се сбъдне. Амин.” Твърде вероятно е жената да не осъзнава какво е извършила, но под поста й има десетки коментари, остро осъждащи действията й:

Новите предсказания на Ванга за следващите няколко години Ванга е предсказала точно преди смъртта си, че 2021 г. „ще донесе нашествие на екстремисти“ в Евро…Dec 19 2020vijti.com

„ Но защо си стъпила на гроба и?!Това е кощунство”

„Това е престъпно невежество и простотия . Как въобще може да стъпиш върху гроба на човек още повече да позираш и за снимка”

„Непочтеност и неуважение! Колко гордо сте нагазила гроба на тази велика жена!!! Наглост и безочие, говори колко ви е възпитанието и морала!”

„По-добре изтрийте снимката – поне това можете да направите”

„Не знам със какъв умисъл сте стъпили на гроба на Ванга. Стойката ви е все едно за някои сайт за запознанство. Имайте уважение към пророчицата”.

Това гласят по-въздържаните коментари под снимката. Въпреки тях, публикацията в профила на жената продължава да стои.

Тя дори добавя нови снимки от местността:

„Баба Ванга ми дава благословията си. Дано тази година по вода да ми варви и от болести да ме закрила. Амин”

Източник:Трафикнюз

Mirror: Ванга вещае за 2021: Дракон ще завладее светаБаба Ванга, с истинско име Вангелия Гущерова, беше наречена „Нострадамус на Балканите“ заради нейнит…Dec 26 2020vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!