„Преди обед“ удари дъното, зрителите бесни

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Стартът на новия сезон на „Преди обед“ май не тръгна според очакванията. Новата концепция три красиви дами да застанат като водещи до Петър Дочев май повече дразни зрителите, отколкото да ги очарова.

Феновете на предаването са на мнение, че заместничките на Деси Стоянова са на светлинни години от нея. Огромно разочарование се чете в коментарите дори и на най-върлите фенове на предаването.

Дотук бях изобщо с БТВ. Преди обед беше единственото предаване, което гледах. Вече и то е в историята.

Нито една не става!
Да бяха поканили професор Кантарджиев и Катето Евро да са водещи,щеше да има по голям ефект.

БТВ удариха дъното, спирам да гледам „преди обед“ предвид какви гости са поканили.. направо „елита“ в страната ни..

Хубавото лайфстайл предаване се развали. Със старта на този сезон с водеща Зейнеб имам чувството че се намирам във форум БГМАМА.

Вие сериозно ли смятате,че на някого ще се хареса това грачене на четири свраки ,които в еуфория се надвикват с надеждата,че всяка е по-най от другите? Повече няма да отворя псевдопредаването!

Беше, любимо сутрешно предаване!… за съжаление, изгубих интерес и не го следя вече след напускането на Деси и Сашо! Нивото, е много различно!

С коментара на Зейнеб, че видиш ли хората в България са си виновни да са на минимална заплата ме изгубиха финално 😄 тези хора си живеят в техен свят и изобщо не могат да водят предаване, което се основава на “лайфстайла” , този коментар само показа колко ограничено и надменно е мисленето им спрямо обикновените хора, които би следвало да са техни зрители. Жалко, Преди обед.

Преди се намираха хора, които не харесваха Сашо Кадиев, но сега съжаляват за отсъствието му, като виждат в какво се превръща предаването.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!