Пребит лекар: Молих се като малко дете на сотаджиите да ми помогнат, а те стояха и гледаха

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Д-р Люсиен Михов, общопрактикуващ лекар в Катунци, е пребит по време на коледните празници в Сандански. Инцидентът е станал по време на нощно дежурство. През нощта на 23 срещу 24 декември миналата година на вратата на спешния кабинет в Сандански се чуло продължително звънене и силно тропане. Лекарят отворил, видял трима мъже и жена, помолил ги да не удрят вратата, съобщава bTV.

ЗАРАДИ ДУПКА В ЗАКОНА: Лекарствата скачат със 150%!Производители на лекарства са заявили до 150% ръст в цените на свои продукти, които се продават без …Feb 8 2020vijti.com

Когато влезли в кабинета, мъжете започнали да ритат и удрят лекаря. Свалили му очилата и го заплюли в лицето. „Докато се усетя какво става започна едно ритан, блъскане, псуване, обидни думи по мой адрес, без причина“, оплака се докторът.

„Имаха познания относно карате. Единият с такъв шут и подскок и ме изблъска в гърдите и аз паднах на земята. Започна пак ритане, биене, шутове“, добавя той с разтреперан глас.

Д-р Михов успял да натисне паникбутона. Отзовал се екип на СОТ. Лекарят твърди, че служителите на СОТ не предприели нищо, само гледали, дори не извикали полицията.

„Стояха на вратата и гледаха все едно холивудски филм. Не се намесиха малко да ми помогнат. Молих ги със сълзи на очите като малко дете да извикат полицията, която е само на 10-15 метра от кабинета. И това не направиха“, разкрива д-р Михов.

Лекарят прегледал все пак жената, назначил ѝ лечение, но когато поискал име и адрес, тя избягала. Д-р Люсиен Михов е подал жалба в полицията, категоричен е, че повече няма да дава нощни дежурства в Сандански. Проверка показа, че нападателите са установени, случаят е предаден на прокуратурата, но оттам го върнали на полицията за още разпити.

Източник: plovdiv24

Лекар от ДС: Ще загинат милиони от коронавируса„Коронавирусът съвсем не е случаен, а за неговото появяване се знаеше още в края на 2019-та, когато …Feb 6 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!