Появиха се снимки на Валерия от „Ергенът“ като булка (Снимки)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Валерия Георгиева ще бъде победителката във втори сезон на „Ергенът“, твърдят различни източници. За момента обаче нищо не е сигурно, защото същото се пишеше и за бесарабската българка Ирина Карабаджак. Твърди се още, че на финала ще бъдат Айлийн Бобева и Валерия, но тепърва предстои да разберем, пише vbox7.com.

Валерия обаче е готова да спечели това шоу, а това означава, че е способна на всичко, за да прикове мислите и вниманието на Евгени към себе си. На война и в любовта… правила няма. Момичетата на са бесни на Валерия, че успява да примами Генчев към себе си, а това се отразява рязко и на настроенията на Айлийн, с която се водят приятелки в шоуто.

Не това обаче е интересното, а снимки в Instagram профила на Валерия. Въпросните кадри са от лятото на 2020 г. На кадрите се вижда сватба, а в ролята на булка е именно Валерия. Снимките са си точно като от церемония, на която присъстват близки и приятели на двойката.

В коментарите пък потребители са писали честитки за щастливото семейно събитие, на което Валерия е изглеждала зашеметяващо. Истината обаче е, че мацката никога не е била омъжена и определено не е била булка. Снимките са професионални, а Валерия е изцяло в ролята на модел. Някои потребители обаче са останали объркани и дори не са забелязали описанието към кадрите. Там моделката споделя, че снимките са работни.

Поредната подмладена: Валерия от „Ергенът“ лъже за годините си?Изглежда, че единствената разлика между първи и втори сезон на „Ергенът“ в България е мъжът, за кого…Mar 21 2023vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!