Почина проф. Лъчезар Филипов

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Проф. Лъчезар Филипов е починал, съобщи Стойчо Керев, един от най-близките му приятели.

„Обичаният проф. Лъчезар Филипов си отиде днес от този свят! Светъл път скъпи Лъчо!!! И нека звездите да бъдат твои вечни другари!“, написа Керев.

9 знака, че душата на починал близък е все още около вас! Въпреки че смъртта на любим човек може да бъде трагично и съкрушаващо сърцето преживяване, има мног…Dec 19 2021vijti.com

Филипов бе известен роден физик. Той е син на най-верния премиер на Тодор Живков – Гриша Филипов. Завършва астрофизика в СССР. От 1982 г. работи в Инситута за космически изследвания. Професорът бе избран за научен секретар на новосформирания Световен консорциум за връзки с извънземните. Учредителното събрание е направено в Москва от представители на девет държави, сред които Русия, Китай, САЩ, Бразилия, Аржентина и Унгария.

Професорът бе един от родните учените, които твърдо вярват в съществуването на извънземни. Нещо повече- той бе сигурен, че тех се разхождат между нас.

Астрофизикът се бе прeвърнал в единствен доверен човек и спасение за българи, срещали се с неидентифицирани летящи обекти и създания от други цивилизации.

10-годишно дете почина в училище в КърджалиМария Георгиева 10-годишно дете почина в ОУ „ Св. Св. Кирил и Методий” в Кърджали, предаде кореспонд…Dec 20 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!