Почина обичан актьор от сериала „От местопрестъплението: Маями“

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Актьорът Евън Елингсън, известен с участието си в „От местопрестъплението: Маями“ (CSI: Miami) и филма на Камерън Диас „Споделен живот“, е починал на 35-годишна възраст.

Според шерифската служба на окръг Сан Бернардино Елингсън е бил намерен мъртъв в спалнята на жилище във Фонтана в неделя. Причината за смъртта все още не е установена.

Бащата на Елингсън заяви, че синът му се е борил със злоупотреба с наркотици и е починал в рехабилитационен център, където е бил настанен. Той добавя, че Елингсън се е справял добре и смъртта му е била шок за семейството му.

Бившата му колежка Абигейл Бреслин изрази почитта си към него: „Еван Елингсън беше мил, забавен и изключително талантлив човек. Той играеше по-големия ми брат във филма, в който участвах, наречен „Споделен живот“.

Повече за Евън Елингсън Още: Актьор от „От местопрестъплението“ в новия филм на Ники Илиев Като дете Елингсън за първи път се снима в реклами, включително в реклама на компанията за дрехи и обувки Vans.  През 2007 г. получава ролята на Джош Бауер в сериала „24“ заедно с Кийфър Съдърланд, а след това прекарва три години като Кайл Хармън в „CSI: Miami“ от 2007 до 2010 г. Най-известната му филмова роля идва през 2009 г. в драмата „Споделен живот“ заедно с Диас, Бреслин и Алек Болдуин, пише още „Дарик“. Той играе сина на героите на Диас и Джейсън Патрик.

Прочетете целия материал на следния линк: https://www.actualno.com/showbusiness/pochina-obichan-aktior-ot-seriala-ot-mestoprestyplenieto-majami-news_2095813.html?fbclid=IwAR3zjK-K-wCxEo6l-m7HX9K4Ny7HYITXs8M_geO39EPnqyzp-uuan1Exar0_aem_AScAMrPceO__FYtwXs4LDpxD03W21P8g-27B9A2zpOXEea10NgnKDr0eiThQPbQ7glM © Actualno.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!