Почина лъчезарният ни колега Стефан Нанкинов

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Почина един от най-позитивните и усмихнати млади пловдивски журналисти. Тази нощ ни напусна колегата Стефан Нанкинов. 24-годишният младеж, който винаги защитаваше истината с дързост и плам, издъхна след като катастрофира преди няколко дни на пътя между Пазарджик и село Огняново и от тогава се бореше за живота си в болница.

Ученичката в Димитровград е починала от внезапна сърдечна смъртДосъдебно производство е образувано за смъртта на 15-годишна ученичка от Природо-математическата гим…Oct 19 2019vijti.com

Стефан Нанкинов е завършил ПГТ „Асен Златаров“ в Пловдив и журналистика във Великотърновския университет „Св. св. Кирил и Методий“.

Работил е във вестниците „Марица“ и „Янтра днес“, в официалния сайт на Велико Търново. Правил е и репортажи по националните телевизии.

Стефан беше и председател на читалищното настоятелство в родното си село Триводици.

Почивай в мир, Стефчо!

Екипът ни изказва искрени съболезнования на близките на Стефан Нанкинов.

Източник: bgnow.eu

Ученичка издъхна в час: Момиче от Природо-математическата гимназия „Иван Вазов“ в Димитровград е починала по време на часВ час по физкултура в спортния салон на гимназията детето внезапно се свлича на земята, докато е игр…Oct 19 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!