Почина доц. д-р Светослава Ковачева

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

С дълбока скръб съобщаваме, че на 21 октомври почина доц. д-р Светослава Ковачева – непрежалим колега, скъп приятел, уважаван учен и преподавател. Това съобщиха от Академичния състав на Факултета по журналистика и масови комуникации на СУ на страницата си във Фейсбук.

Влогър, присмивал се на COVID-19, почина от вируса в ръцете на бившата сиУкраинският влогър Дмитрий Стужук бе от хората, които се присмиваха и отричаха съществуването на кор…Oct 19 2020vijti.com

Нейните монографии, посветени на корпоративните комуникации, на комуникацията в дигитална среда, на събитийните комуникации от Бернайс до социалните мрежи, на пъблик рилейшънс статегии и тактики, систематизират и представят основните и най-съществени елементи на публичната комуникация, на стратегическото планиране, както и базисните техники за комуникация и специфичните й проявления в областта на бизнеса, медиите и интернет.

Доц. Светослава Ковачева се наложи в професионалната и академичната общност като високо образован учен, добросъвестен изследовател и обичан от студенти и докторанти преподавател.

Поклон пред светлата ѝ памет!

Източник: 24 часа

Обичана учителка почина от COVID-19, учениците разстроени, отказаха да учат присъственоУчителка по география в Първо средно училище „Св. Седмочисленици“ в Търговище загуби живота си от ко…Oct 19 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!