Почина без време пореден легендарен участник във „ВИП Брадър“ 2016 СНИМКИ

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Риалити форматът „ВИП Брадър“ изглежда прокълнат, поне ако се съди по онова, което се случва на някои от емблематичните участници в него в живота. Заради което и с право се говори за тежка прокоба.

През 2016-та, само броени месеци след края на предаването, си отиде Роро Кавалджиев, едва на 40 години. Той беше покосен от мистериозна инфекция, пипната на остров Бали и почина в мъки във ВМА за часове.

Преди броени дни ужасяващата прокоба намери израз със смъртта на младия и талантлив актьор Христо Живков, който е третия участник на риалити формата, тръгнал си без време от този свят.

Миналата година си отиде и най-известният български „малък човек“ – Георги Софкин. Светският лъв умря в мизерия, като в последните години от живота си се издържаше с просия и пропиваше малкото останали му средства.

През 2021-ва инсулт покоси и 41-годишният победител от втори сезон на риалити формата – Миро Георгиев.

Същата година внезапна смърт покоси и голямата певица Ваня Костова, която също бе участник в предаването. Тя си отиде само месец, след като изкара коварния Ковид-19.

Христо Живков, който ни напусна онзи ден, едва на 48, си отиде след по-малко от година борба с коварен рак. Актьорът си отиде буквално дни преди да започне снимките на втората част на „Страстите Христови“ на Мел Гибсън, с когото вече имаше сключен договор.

През 2022-ра мистериозна смърт покоси и Любомир Милчев, известен повече като Денди, а обстоятелствата около фаталния му край са неизвестни и до ден-днешен.

Зловеща съдба имат и още куп други участници, начело с тв водещата Деси Цонева, която трагично загуби баща си – Митко Цонев. Кошмарът не подмина и екипа на предаването.

Водещата Алекс Сърчаджиева остана млада вдовица през 2019-та, след като бащата на дъщеря й – големият актьор Иван Ласкин, стана жертва на демона на алкохола.

През 2012-та си си отиде и популярният коафьор, монах и тв водещ Дим Дуков, който беше участник на първото издание на риалити шоуто. Дуков почина в столичната болница „Доверие“ след усложения от операция на перитонит./show.blitz.bg

Една година след смъртта на Миро от „Биг Брадър“: Половинката му просълзи с думите сиИзмина една година от внезапната смърт на Миро, който е победител от втория сезон на легендарното ри…May 14 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!