Починалият адвокат – ментор на „Промяната“, смъртта му е озадачаваща

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Починалият 58-годишен адвокат Асен Джингов е не само един от най-известните и богати у нас, но и свързан пряко с „Продължаваме промяната“. В кантората му са работели Лена Бориславова и Никола Минчев.

До услугите на дружеството е прибягвал редовно Кирил Петков, както и много други известни бизнесмени. Дружеството на Джингов беше замесено в скандал по времето на служебния кабинет на Янев, в който Петков беше министър. Тогава Лева Бориславова сключва договор с адвокатската кантора за обслужване на Българска банка за развитие. Според политическите съперници – срещу веизгодна цена.

Според наши източници Джингов е починал по нелеп начин в имението си в Бистрица. Той е бил намерен паднал в пълна с вода шахта. Озадачаващо е какво е правил там адвокатът, който има персонал за всичко.  Къщата и дворът са опасани от камери и със сигурност има запис на случилото се. Всичко е било иззето от полицията.

Асен се е радвал на отлично здраве и бил в добро настроение напоследък, признаха негови познати. Готвел се за плаване в Гърция и не подсказвал за проблеми.

Източник: Марица

За пръв път проговори адвокатът на Адриан Антонов, който прегази двойка в София-Ето защо не е успял да спре Адвокатът на 18-годишния шофьор, блъснал младежи на пешеходна пътека Димитър Марковски Липса на спо…May 9 2023vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!