Почивка и море единствено в България! Не обръщам внимание на офертите за Гърция

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

53-годишният актьор Христо Мутафчиев и това лято ще събира тен само на нашето Черноморие. Председателят на съюза на артистите не ще и да чуе за гръцките плажове. „Почивка и море единствено в България! Дори не обръщам внимание на познати и приятели, които подмятат оферти за южната ни съседка. През август съм в отпуск и с близките ми ще прекараме минимум 2 седмици по родните курорти.

Имаме си любими места, но няма да кажа кои са“, сподели пред „Уикенд“ преборилият инсулт актьор. И допълни, че се чувства здрав като бик.

Последното си представление за сезон 2021/2022 той изигра миналата неделя на фестивала „Арт поток“. Публиката в Царево зарадва с „Плач на ангел“.

По-рано миналата седмица Христо Мутафчиев заяви пред Диана Любенова, че министърът на културата Атанас Атанасов на е свършил нищо за седемте месеца на поста си и заплаши следващият театрален сезон да започне със стачка.

Летовник: Отиваш на плажа в Лозенец и ти светва защо българите масово предпочитат Гърция КАСОВА БЕЛЕЖКАКупуваш две наливни бири и литър и половина вода, плащаш 21 лева и ти „светва“ защо българите масово…Aug 10 2022vijti.com


Източник: plovdiv24

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!