Почернена майка на един от починалите в мелето на Околовръстното плаче пред съда / СНИМКИ и ВИДЕО

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Роднини и близки на загиналите в тежката катастрофа на Околовръстното на Пловдив започват да се събират пред Съдебната палата, за да изразят недоволството си от освобождаването под гаранция на Иво Даскалов по прякор Лудия.

Пред съда е и майката на загиналия 38-годишния Радослав, която ридае неудържимо.

„Всичко имаше, защо не ме послуша. Сега щеше да си до мен“, крещеше жената, която направи опит и да нахлуе в съда, предава  TrafficNews.

Почина и другото 17-годишно момче от зверската катастрофа на 26 февруариСлед месец и половина борба за живота му, почина 17-годишният Спас Чардаков, който бе приет в изключ…Apr 11 2021vijti.com

„Щом за 20 000 оправдавате човек, убил трима – аз ще ви избия всички тук!. Нека да излезе съдийката , която пусна Лудия , да каже защо!“ , поиска майката.

На място пристигна линейка , като медиците се опитаха да успокоят майката , но тя ги прогони за секунди.

„Къде е Рогачев, къде е Цацаров?“ продължи тя.


Както съобщихме, вследствие на удара, на място са загинали двамата спътници на Даскалов, както и водачът на другия автомобил – 43-годишният Николай Иванов.

 Вчера магистратите отмениха взетата от Окръжния съд мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо Иво Даскалов по прякор Лудия и му определи „парична гаранция“ в размер на 20 000 лева.

Проф. Дончо Хрусанов и съпругата му загинаха в адска катастрофаНа този черен Разпети петък в ужасна автомобилна катастрофа загубихме проф. Дончо Хрусанов и неговат…May 1 2021vijti.com


Източник: glasnews

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!