Потребители скочиха срещу новата Мис България 2022 (Видео)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Новата носителка на короната на „Мис България“ 2022 г. предизвика възмущението на множество зрители. Софиянката Александра Кръстева стана победителка в конкурса за красота, като бе избрана сред още 15 участнички.

19-годишната хубавица получи множество позитивни оценки за външния си вид, което от доста години не се беше случвало с носителка на титлата.

Не така обаче стоят нещата с интелектуалното ѝ ниво. Дали заради липса на знания и умения да говори, или заради известна доза стаснителнос, под обстрел на обществения хейт попадна интелектът на младото момиче.

В социалната платформа TikTok се завъртя видео от конкурса, на което Александра отговаря на въпрос на водещия Атанас Михайлов.

Неумението ѝ да свърже две думи на кръст веднага бе забелязано от потребителите и те незабавно изразиха негодуванието си относно умствения потенциал на девойката.

@pribaiago

#мисбългария #завас #missbulgaria #foryou #fyp

♬ original sound – pribaiago

Новата Мис България Александра смая Гала с признание19-годишната Александра Кръстева прекара първата си сутрин като Мис България 2022 в студиото на Гала…Nov 11 2022vijti.com

 

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!