Последното пророчество на ясновидеца Божидар Караджов кога ще се справим с коронавируса-Видео

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Новият коронавирус, ще започне да отшумява за около месец. Това е ексклузивното предсказание на ясновидеца Божидар Караджов.

Румен Радев: Имаме капацитета да се справим с коронавирусаДържавният глава Румен Радев е в Плевен, за да се запознае на място със ситуацията в града. Президен…Mar 12 2020vijti.com

По думите на прорицателя пораженията, които коронавирусът ще нанесе няма да са по-големи от тези от свинския грип, който познаваме.

„Към края на 2020той отново ще се завърне с  по-мощна вълна, но без особени последствия“, твърди Караджов. „По мое виждане хората между 25 и 50 години основно са вирусоносители.

При тях тестовете може да не докажат зараза, в същото време те са проводници на вируса. При хората над 60-годишна възраст микробът дава сериозно отражение на здравето.

Това означава, че микробът или убива организма, в който се намира, или микробът умира“, смята Караджов.  „Европеидната раса е много по-устойчива от азиатската. Заразата ще отшуми, но последствията върху икономиките ще бъде много по-катастрофална, отколкото самият вирус“, завършва той.

Проф. Еделев-Коронавирусът-изкуствено биологическо оръжие-Маските не са най-удачният начин за предпазване, а дезинфектант – COVID-19 се разпространи из света, изключително бързо-Само за месец! Защо се получава това? Какв…Mar 13 2020vijti.com

Източник:зажената

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!