Последната любов на Слави Трифонов призна за живота си с него: „Всяка вечер плачех“

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Жените в живота на Слави Трифонов се броят на пръсти, поне известните такива. Дългия не обича да допуска медиите до личния си живот и ревниво пази чувствата си.

Слави Трифонов: Машините за гласуване бяха купени от ЦИК на ГЕРБ за 40 милиона леваТъй като силата е в истината, ще ви кажа каква е разликата между истината и лъжата. ГЕРБ и техните м…May 4 2021vijti.com

Последната му по-дълга връзка е с балерината Мартина Огнянова от „Магаданс“.

Едва сега бившата половинка на водещия реши да повдигне завесата на митичната им любовна връзка, шест години след като се разделиха.

Слави и Мартина




Красивата танцьорка от балет „Магаданс” направи откровена изповед във видео след дълго мълчание. Тя разкрива някои неподозирани тайни от любовната си афера с Дългия.

Младата хубавица казва, че всички й завиждали, че води живот на принцеса, мъжа до нея бил влиятелен и известен и на пръв поглед всичко изглеждало прекрасно.

Мартина на Слави

Слави Трифонов и Мартина Огнянова
Снимка: ПИК

Връзката им продължила седем години, но отношенията им не били като на равноправни влюбени. Огнянова споделя, че в „прекрасния свят” , в който живеели всеки играел своята роля. Мартина разказва, че била постоянна жертва на непрекъснат контрол от страна на Слави и й се наложило да живее само по неговите правила.

Терзаела се и имала съмнения, че във връзката им не всичко е наред. Тя трябвало да прави нещата така, защото само той иска така. Един такъв живот по график изморява, а и тя признава, че много я ревнувал. Огнянова признава още, че нощи наред когато остане сама тайно плакала за да прикрие от другите, че живота й с Трифонов никак не е перфектен както изглежда отстрани.

Бившата любима на шоумен номер 1 се изповядва и казва, че в един момент когато връзката й със Слави започнала да  буксува срещнала сегашния си мъж Коко. Това се случва когато в залата за тренировки по бокс той замествал треньора й. Излезли заедно на разходка и от този момент нататък не са се разделяли.

Мартина си тръгва от Слави без нищо – изгонена от балета, няма жилище, нито кола. Но е щастлива с новата си половинка, с когото имат две деца, предават от pik.bg.


Източник: За Жената

Трифонов с нов пост: Ще ви кажа каква е разликата между истината и лъжатаСамо преди минути Слави Трифонов отново избухна с провокативен пост в социалните мрежи. Той написа: …May 4 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!