Последната жена на Милен Цветков: Мисълта да умра ме изкушава! (СНИМКИ)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Месец след трагичната смърт на журналиста Милен Цветков неговата последна приятелка Милена изля мъката си с драматична публикация в социалните мрежи. Нумероложката, с която тв водещият се запознава преди 2 години, след като я кани да гостува в неговото предаване, е потънала в скръб и все още не може да се съвземе от тежката загуба на любимия си човек.

Един от последните гости на Милен Цветков журналистът Димитър Пецов: Арестуваха ме. Полицаи ми хвърлиха наркотици в колата, а аз дори не пушаДимитър Пецов е носител на „Златен ключ“ в категорията „Гражданин, най-активно използвал правата си …May 5 2020vijti.com

„Бяхме сключили безмълвен договор. Когато той спреше, спирах и аз. Когато ускореше ход, аз също забързвах.

Когато единият от нас решеше да завие, завивахме и двамата. Подавам глава и оглеждам пътя от двете страни, но, уви. Безсмислено е. Бяхме като двама души, водени от едно и също желание, като двама индивиди с един-единствен ум, като две същества с общо тяло. Изведнъж настъпи самота, тревога, тишина… Дали не е претърпял злополука, докато разсеяно съм гледала встрани? Страхът, че се е изгубил, и тревогата, че е в беда, отстъпват пред друго чувство. Ами ако е решил да продължи пътуването без мен? След известно време осъзнавам, че колкото и да го чакам, той никога няма да се върне. Поне не на това място. Изборът е да продължа или да остана и да умра тук. Да умра. Тази мисъл ме изкушава. Вдигам очи и поглеждам пътя пред мен, но той като че ли се е превърнал в блато. На няколко метра пред мен се простира кално тресавище. Безброй локви и глинести участъци сочат, че по-нататък пътеката става хлъзгава и опасна… Не от дъжд обаче е пропита земята. Това са сълзите на всички, минали по този път, които са оплаквали загубата. Мисля, че и моите… скоро ще оросят пътеката…“, пише във фейсбук съсипаната Милена, а приятелите ѝ дават кураж и сили да продължи напред и след смъртта на Милен.

Двамата с журналиста са били щастливо влюбени от около 2 години. В деня, в който дрогираният Кристиан Николов уби на пътя Цветков, той е пътувал от апартамента на любимата си жена към своя, за да си вземе костюм. Милена научила за смъртта му от неговия лаптоп, който стоял включен на масата в нейния дом. Няколко дни след трагедията един от близките хора на тв водещия – репортерът Даниел Петканов, разкри, че пред него Милен е споделял, че иска да има трето дете, вероятно от последната си голяма любов – нумероложката Милена.

Нумероложката Милена и журналистът са били щастливо влюбени от около две години

Милена по времето, когато е била  щастлива

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!