Поредната подмладена: Валерия от „Ергенът“ лъже за годините си?

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Изглежда, че единствената разлика между първи и втори сезон на „Ергенът“ в България е мъжът, за когото се надпреварват цял куп хубавици. Припомняме ви, че в миналия сезон, една от най-коментираните участнички, Гергана, беше представена с няколко години по-млада, отколкото всъщност е. И тази години, оказа се, има подобно разминаване.

Този път става дума за фаворитката на ергена Евгени – моделката Валерия, за която Lupa пише, че е родена през 1995 г., което означава, че днес е на 28 години. Само че в продукцията е обявена за 24-годишна.

Елисавета, която за момента не може да се похвали с интерес от страна на Евгени, също се е „подмладила“, но малко по-скромно – с 3 години.

Изглежда, че за участничките се очертава да бъде традиция да крият истинската си възраст, но причината за това все още не ни е известна.

Боряна от Ергенът се жалва от него-Не иска да го вижда и на снимка-Преспал с нея по време на снимките и после я захвърлил Боряна Лекова е първата, за която е известно, че Евгени е преспал по време на снимките на шоуто „Ер…Mar 19 2023vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!