Пореден скандал се разрази във „Фермата“ Киро със смъртна заплаха към Ваня

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Кадър: БТВ

Пореден скандал се разрази във „Фермата“. Той беше между Кирил и Ваня. Всичко започна от това, че фермерът на седмицата Стефан тръгна да разпределя задачите за деня и когато стигна до съквартирантката си тя каза, че мисли в този следобед да си боядиса косата и да се изкъпе, тъй като се връща от четиридневно ратайство.

Изхвърлиха Лора от Фермата„Тръгвам си от тук много щастлива, тук живях два месеца с хора, които във външния свят е трудно да с…Dec 2 2021vijti.com

Това предизвика гнева на Кирил, който каза, че всеки трябва да работи. „Тя е бездействаща мостра, която бледнее на витрината на „Фермата“, каза той.

Тя пък отвърна пред камерата, че „Кирил има психически проблеми, изкарва си гнева върху мен, защото не може да го направи на някой мъж“.

„Стига, Кико. Тя не се е къпала четири дни“, каза Ралица.

„От тая руса патка започва да ми писва. Ако това същество беше в панталони и пикаеше право, щях да му махна кратуната“, коментира Кирил пред камерите.

„Ако той спечели „Фермата“, аз лично ще напусна България и повече няма да се върна“, каза Ваня и малко след това се разплака.

Ваня от „Фермата“ е друг човек на старите снимки – корекции ли е правила? (Снимки): Един от почти сигурните финалисти в тазгодишния сезон на “ Фермата “ е Ваня Павлова . Блондинката …Nov 29 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!