Пореден кошмар! Още един лекар загуби битката с COVID-19! Проф. д-р Георги Хубчев бе избран за Доктор на годината за 2019 г.

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Проф. д-р Георги Хубчев бе диагностициран с коронавирус на 2 октомври и след влошаване на състоянието му, бе хоспитализиран в ОАИЛ.

Нова измама по телефона: „Имате положителен тест за COVID-19“  Директорът на РЗИ-София д-р Данчо Пенчев предупреди за измами с фалшиви обаждания по телефона от…Oct 10 2020vijti.com

15 дни колегите му се бориха за неговия живот, използвайки всички възможни методи.

На 20 октомври, вторник, от 12:30 ч.

в Обредната зала на бургаските гробища ще се състои поклонение, с което да почетем паметта на един от достойните лекари на България, съобщават от УМБАЛ „Дева Мария“, откъдето изказват своите съболезнования на семейството.Д-р Хубчев беше известен с редица иновативни подходи при лечение на гинекологични заболявания. Член е на Европейската асоциация по урогинекология.

Преди да поеме отделението по акушерство и гинекология в университетска болница „Дева Мария“ в Бургас, проф. д-р Георги Хубчев бе началник на акушеро-гинекологичния комплекс към УМБАЛ „Канев“ АД, гр. Русе.

Избран за „Доктор на годината“ за 2019 г.

СЗО си призна: COVID е нищо, новата пандемия ще покоси 10 милиона души! Световната здравна организация е органът, от който черпим най-актуалната информация във връзка с б…Oct 10 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!