Поп фолк звезда тихомълком роди момиченце – първа снимка на мама и бебка (Снимка):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Радостна новина долетя от света на поп фолка – една от младите надежди на жанра е станала майка на момиченце, без много шум и показност. Радостното събитие се е случило на 4 юли, а щастливката е красивата Палома.  Певицата обяви благата вест дни по-късно, което обяснява дългото й отсъствие от музикалната сцена. Не е ясно дали възнамерява да възобновява музикалната си кариера, но пък много нейни колежки я поздравиха за бебето.

“ Доника Мария . Обичаме те! Трябваха ми няколко дни да осъзная как е възможно да си толкова перфектна. И моя. Най-хубавите дни в живота ми, споделени с най-добрия, грижовен, страхотен татко и най-любимите ми хора. Ще дам всичко от себе си да съм най-добрата майка за теб“, написа в Инстаграм младата пайнерка Палома .

китка абокат

Палома роди

Теди Александрова, Лидия и Десита са сред колежките на Палома, които побързаха да я поздравят и да се разпишат с пожелания за бебето. Наталия Кобилкина също се отчете с поздрав.

От снимките на щастливата майка в социалната мрежа разбираме и „мерките“ на малката госпожица – 50 см и малко над 3 кг.

Палома дъщеря мерки

Не липсва сладка почерпка за малката Доника Мария, както и малки подаръчета – разбира се, в розово:

бебе торта

почерпка бебе

Палома се похвали и с подарък – красив пръстен, инкрустиран със скъпоценни камъни, най-вероятно от таткото на бебето.

Палома пръстен с диаманти

Палома е известна инфлуенсърка, а от 2021 година се мъчи да пробие в попфолка. Направи две успешни песни с Анелия и Теди Александрова, както и една самостоятелна. Но изглежда семейното щастие в този момент е по-важно за напористата Палома.

Дъщерята на Анелия като холивудска звезда на абитуриентския си бал – Ивон заблестя с маркова рокля и тежък грим (Снимки): Тази година можем да наречем годината на звездните абитуриенти – вече ви показахме синовете на пре…May 27 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!