Помните ли 17-годишният моторист Алекс, който загина в катастрофа? Нещо прекрасно се случи с майка му (Снимки)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Може би си спомняте един инцидент на пътя от миналата година, който отне живота на младо момче. Случаят намери широка гласност в медиите заради нелепия начин, по който загина 17-годишният моторист Алекс, ударен от камион.

Сега майката на момчето, Ирена Петрова, се подложи на пълна трансформация в опита си да започне живота си „отначало“, а за целта й помогна популярно телевизионно предаване, съобщава BulNews. Тя се включи в проекта „Моето ново аз“, в които ѝ осигурили нейната пълна промяна.

Ирена Петрова е майка на 17-годишния Алекс, който загина при катастрофа между мотор и камион миналата година във Враца. След загубата жената споделя, че е загубила цел и посока в живота си и просто съществува. Затова решила, че трябва да вземе мерки, за да се съхрани, въпреки жестокия удар на съдбата.

майка Алекс

Дамата искала да се измъкне от най-черния ад, като направи нещо за себе си. Нейната цел била да разбие рутината на ежедневието, което постоянно я връща към най-голямата ѝ загуба. Тя се доверила на специалистите от клиниката на предаването, които направили всичко по силите си, за да върнат усмивката на красивото ѝ лице.

пълна промяна Ирена

Ирена Петрова се подложила на различни естетични процедури, като блефаропластика – премахване на излишна кожа от клепачите. Поставени ѝ били филъри заради загубения обем на лицето, вследствие на преживяната мъка. След това Ирена се оставила в ръцете на топ стилист от предаването, който се погрижили и за косата ѝ.

преобразяване

Ирена Петрова преобразена

След процедурите 43-годишната врачанка се чувства подмладена и разкрасена. Тя се надява, че синът ѝ я гледа отгоре и се радва на промяната в нея.

Ирена Петрова пълна промяна

Ирена е категорична, че корекциите не могат да изтрият тъгата от миналото ѝ, но могат да ѝ дадат старт за нов живот, въпреки преживяната трагедия.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!