Помляха Патрашкова заради снимка гушната с Мутафчийски / СНИМКА

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Кадър: Кристина Патрашкова, Инстаграм

Популярната журналистка Кристина Патрашкова развълнува мрежата със снимка, която пусна в своя инстаграм профил. На нея тя е с бившия ръководител на Националния оперативен щаб за борба с коронавируса у нас ген. Венцислав Мутафчийски. Оказа се, че двамата са добри приятели, а кадърът е от коктейл на 24 май. Хирургът дори е с чаша вино в ръка, а заедно с Патрашкова демонстрират страхотно настроение.

Обраха дома на Кристина Патрашкова Домът на журналистката Кристина Патрашкова е бил обран до шушка от неизвестни засега извършители. Г…Aug 10 2020vijti.com

Към кадъра популярната от предаването „На кафе“ по „Нова телевизия“ дама е написала: „С любимия ми генерал, професор, хирург и страхотен човек – Венци Мутафчийски“.

Под снимката веднага са заваляли коментари на последователи на навършващата скоро 60 години редакторка на голям национален вестник. Почти всички мнения са изключително положителни и хората очевидно се радват на Патрашкова и генерала. Не липсват и такива, които проявяват чувство за хумор. Една от почитателките на журналистката е попитала „Защо сте без маски питам аз“. Друг пък е написал: „Не, не отиваме на купон! Не е време за купон!!!“. Това са препратки към пандемичните времена, в които именно ген. Мутафчийски се появи на стотици колажи, размахващ пръст към хората да не се събират масово и да носят маски.

Халваджиян свали шапка на Иван и АндрейТелевизионните водещи и продуценти Иван Христов и Андрей Арнаудов представиха официално автобиографи…Apr 17 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!