Получих от Лондон 10 000 паунда помощ заради К-19, без да съм подавал молба

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Хиляди нашенци отново тръгнаха към Западна Европа в началото на есента, без да се притесняват от наложените карантини в куп държави от ЕС за български граждани. Родопчани дори са плащали по 150 паунда за самолетен билет до Острова, пише „24х7 Родопи“. „Връщаме се на работа, няма как. В момента вече има билети за по 30-40 паунда, но платихме пет пъти повече, за да летим до Лондон.

Нова семейна помощ от 610 до 915 лв., ето при какви условия„В бъдеще определени професии ще се трансформират, други ще изчезнат, но свързаните с образование, з…Sep 11 2020vijti.com

Няма никаква карантина за пристигащите от България. На летището в Лутън само ни измериха температурата”, споделят хора от Кърджалийско и Смолянско. Нашенци са ангажирани в строителството, селското стопанство и услугите.

Много от тях са получили и помощи от правителството на Великобритания, дори без да са кандидатствали за това. „10 000 паунда ми бяха приведени по време на кризата с епидемията.

Не познавам човек, който да не е бил подкрепен финансово от държавата”, разказва Димитър от Смолянско./БЛИЦ

„Осемте Джуджета“ 4: Как се краде бизнес за милиони с помощта на МВР и прокуратуратаКадър АКФ, „Осемте Джуджета“ Кристиян Христов на 24 години е боксьор и невписан собственик на асанс…Aug 20 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!