Полицейски кучета надушиха следи на убиеца от Костенец: Направил е големи поразии в частен имот

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

19 дни след смъртта на фризьорката Милена Шишкова заподозреният убиец Стоян Зайков-Чане е жив и се укрива в района на Костенец. В това са категорични участниците в разследването на двете убийства в града, съобщи TrafficNews.
През почивните дни полицията е стигнала до следа за Чане. Семейство е подало сигнал, че е намерило разбита вилата си, която се намира при почивна станция Долна Баня в местността „Свети Спас“.
Откраднати са консерви и суха храна, както и три одеала. Ползвана била и банята. Полицейското куче разпознало следи именно от Зайков.
Роми от махалата в Долна Баня също подали сигнал, че са видели Чане.
Два месеца след трагичния инцидент лошите новини за семейството на Шабан Шаулич не спират, нанесоха голям удар на съпругата муРазследването вероятно ще се проточи доста време Два месеца след трагичния инцидент, в който Шабан Ш…Apr 22 2019vijti.com

Дори се похвалили, че са се опитали да го хванат, но той избягал. В района на Долна баня има няколко почивни станции, както и база на МВР.
Кучета са открили следи и във вили до Костенец, което окончателно убедило полицията, че Чане се крие в района, който познава най-добре и преди време е бил неуловим с месеци.
Доказателствата на този етап сочат, че убийството на Милена, от която Стоян има син, е планирано, а не в момент на гняв. 38-годишната жена беше намерена застреляна на 19 май.
Последната версия, която се появи е, че по случая с убитата жена са замесени и наркотици. По непотвърдена информация в дома на Милена е открито сериозно количество хероин.

Самата тя признавала само, че пуши „весели цигари“. Направената експертиза след смъртта на фризьорката обаче била категорична, че тя не е взимала наркотици.
Дали Зайков е планирал и второто убийство на неговия съсед и братовчед Валентин Петров, все още няма отговор от криминалистите.
Издирването на Чане буксува повече от половин месец, а досега той е неоткриваем. Подозренията са, че той има помагачи и е добре информиран за действията на полицията. За залавянето му бяха ангажирани освен редови полицаи и екипи от всички специализирани части на МВР, дронове и хеликоптер. Операцията погълна и сериозен финансов ресурс, но засега резултат няма.
Източник: Блиц
Награденият от Росен Плевнелиев патриарх Вартоломей I поднесе на православния свят две неприятни новиниВартоломей нарича, без всякакви сериозни доводи, въпросните българи „банда от 60 престъпници“, още п…Dec 19 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!