Полицай, учител, адвокат и гинеколог изнасилват 2 години малолетно момиче

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Още двама, освен тях, са обвинени за сексуално малтретиране, злоупотреба с власт и предизвикване на бременност чрез сексуално насилие.
Шестима души, сред които гимназиален учител, полицай и адвокат бяха обвинени в Косово за това, че в продължение на две години са изнасилвали малолетно момиче, което е било принудено и да направи аборт, съобщи косовската прокуратура. Случаят с момичето от Западно Косово шокира страната, последваха дебати в парламента за статута на жената в това много консервативно общество.

Изнасилвачите афганистанци на момиче в София вече са на свободаДвамата афганистанци, които изнасилиха момиче от дом за сираци в София, са на 16 и 17 години, съобща…Oct 21 2019vijti.com

Президентът на Косово Хашим Тачи нарече случая „трагичен и чудовищен“. Шестимата обвиняеми, сред които и гинеколог, са обвинени за сексуално малтретиране, злоупотреба с власт и предизвикване на бременност чрез сексуално насилие, се казва в съобщението на прокуратурата. Порталът за разследвания Insajderi, цитиран от dnes.bg разкри случая през февруари. Става дума за момиче, което през 2017 г. е било на 16 години. Изнасилванията са продължили и през 2018 г. Insajderi посочва, че през 2017 г. учителят встъпил в сексуални отношения с момичето, обещавайки му брак. Когато то разбрало, че учителят е женен и има деца, то съобщило на полицията.

Полицаят, пред когото момичето разказало за случилото се, го заплашил, че ще разкаже на родителите му за връзката с учителя, ако момичето не ходи четири пъти седмично с него в хотел, което се случвало през цялата 2018 г. След като момичето забременяло, през януари 2019 г. полицаят го завел в Прищина, за да направи аборт. Адвокатът, който бил назначен на момичето,  също го изнасилил, както и и гинекологът, посочва същият източник.

Прокуратурата не разкри подробности за останалите двама души, обвинени за изнасилванията на 18-годишното днес момиче, пише хърватският „Ютарни лист“ .

Източник: БЛИЦ

14-годишно момиче посегна на живота си след поредния зверски побой и изнасилване от баща си14-годишно момиче от Баничан, системно пребивано от баща си, преди дни е направило трети опит за сам…Oct 10 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!