Полицай преби и върза с белезници момче на селските гробища

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Безумна и меко казано потресаваща ситуация се е разиграла преди дни в котелското село Тича. Това писа БЛИЦ, по информация на свои източници.

В основата на смразяващия кръвта кошмар са полицай, две момчета и… 20 лева.

Местен униформен, който според жителите на селото от години деребейства в Тича, приклещил преди дни непълнолетно момче в центъра на селото.

Набил го пред погледа на случайни минувачи, а след това го качил в колата си и отпрашил с него в неизвестна посока.

БЛИЦ научи от сигурни източници, че полицаят закарал момчето на селските гробища. Там за една от телените огради го вързал с белезници и му казал, че ще остане там цялата нощ, докато той е на дежурство.

Оказа се, че причината за скандалното действие на униформения за 20 лева, които друго момче му се оплакало, че пребитото и вързано непълнолетно дете му е дължало.

След като полицаят оставил битото момче завързано с белезници за оградата на селските гробища, то успяло да откъсне част от телената ограда и да се прибере вкъщи.

Освен белезите от побоя, на ръцете си бил не само с белезниците, но и с част от гробищната ограда.

Потресените родители подали жалба до отговорните институции, но се притесняват, че заради положението на полицая ситуацията може да бъде потулена.

Арестуван с подкуп бивш полицай става депутат от „Възраждане“Бившият полицай от Трето РПУ Александър Арангелов, уволнен през 2008 г. заради корупция, става депут…Oct 7 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!