Победителите от “Един за друг” празнуват в Истанбул

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Пернишката двойка Михаела и Венцислав, за която се знае, че ще спечели тазгодишния сезон на „Един за друг“, споделиха как си поливат победата в Истанбул, Турция, пише България Днес.

Победителите са щастливи и са си организирали романтична почивка в южната ни съседка. Михаела и Венцислав са се прегърнали на известния площад пред Синята джамия. Освен с туристически забележителности двамата няма как да не си угодят и с турските изкушения на сладкарството. Разкритието, че Венци и Михаела ще са грабнали голямата награда, излезе преди няколко дни. Близки до снимачната площадка разкриват, че именно перничаните ще са победители в петия сезон. Двамата се запознават на новогодишно парти.

Помислих си, че е много красива“, спомня си Венци. „Тоя ще е моят“, припомня си Михаела. Живели са заедно в САЩ, но решават да се завърнат в родния си град, където създават семейство. Михаела е на 29, а Венцислав на 33. Те са двойка в живота от 7 години, а от две ги радва малката им дъщеричка Вая. Освен Венци и Михаела в мегаполиса на Босфора са някои други двойки от формата, Дарина и Дени не са пред Синята джамия, но са седнали в лъскав мол, където зад тях е написано името на града. Още една двойка, полицайката Маги и Крис, също са се гушнали на същото място като перничаните.

Явно някои от двойките са си станали близки приятели и времето в къщата ги е накарало да прекарват още повече време заедно.Смешен детайл в снимката на Маги и Крис е, че на полицайката се виждат розовите чорапки, за които получи критики в мрежата, но Маги е над това да се занимава дали да й се виждат чорапите, или не! Друга двойка също го ударила на екскурзии, но не в Истанбул с другите двойки. Петя и Диян са сложили тюрбани и са в една арабска приказка в Дубай.

Вероятно месеците в къщата на „Един за друг“ са били малко задушевни за влюбените и в момента всички ги избива на големи пътешествия!

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!