Пиян ли е Карбовски?

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Журналистът Мартин Карбовски пак влезе в графата „най-гледани“, но този път не с някое от епизодите от предаването си за представители на утайката на обществото, а с видеоклип, публикуван в социалната мрежа фейсбук, от който лъха силна миризма на алкохол. Заваляне на думи, изцъклен поглед и мимики, типични за добре полята вечеря, издаде клипчето на автора на „Втори план“, предизвикало бурна вълна от реакции в социалната мрежа. Но дали Карбовски е пиян? 

Карбовски към Караянчева: Госпожо, Вие сте идиот, самозабравил се човек с диагнозаЖурналистът Мартин Карбовски написа писмо до председателя на парламента Цвета Караянчева по повод из…Sep 27 2020vijti.com

„Крясъци среднощни. Те винаги затварят Орлов мост, когато няма хора. Те просто имитират, имитират демокрация. Те искат да ви кажат, че понеже много хора искат да затворят Орлов мост и затова те затварят Орлов мост. Но всъщност на Орлов мост, погледнете, има само светофари и няколко линейки. Те искат да ви кажат, че всичко това е свършило, защото е зима, защото е студено, защото трябва да отидете на камината. Ха. Те са като Турция през 1878 г. Те си мислят, че ще продължат да бъдат империя. Те си мислят, че ще издържат, да крадат в тяхната бюрокрация. Истината е проста: Те ще паднат и без вас. Но вас, които ви няма, ще паднете, защото вие всъщност никога не сте съществували, никога не сте се борили, никога не свършихте една полезна работа за ползу роду. Вие винаги искахте да имате 6 кренвирша, едно телевизионно предаване и една малко малко остаряла вагина в кревата си“, е точното обръщение на Карбовски към онези, които са избрали да не протестират.

В 3-минутното си видео обаче той коментира и онези, излезли на площада. „А на Орлов мост няма никой. 2 ченгета затварят Орлов мост, за да си мислите вие, че имате някаква свобода. Вие свобода немате. Както ви я отне преди много години Турция, после ви я отне Германия, после ви я отне Съветският съюз, а после ви я отне… надолу, помислете си“, добавя той. И показва малцината протестиращи на кръстовището.

Видеото на журналиста е изгледано от над 7000 души за последните 12 часа и въпреки преобладаващите коментари да са, че е наквасил устни преди да го снима със силна спиртна напитка, мнозина споделят мнението му, че протестът не е успешен, защото не е достатъчно многоброен.

Карбовски яхна джипа по магистралата и се натъкна на катастрофа: Този път е откраднат от вас!Журналистът Мартин Карбовски въведе нов жанр на своята фейсбук страница – „Кратък репортаж от джипка…Sep 5 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!