Пиленцето Нина: Живеем все така луксозно, както преди 4 години / ВИДЕО

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

На фона на лишенията из цяла Европа, животът на пиленцата Нина и Борислав е все така луксозен. Животът за много европейци става все по-труден, сметките – по-високи, а доходите – недостатъчни. В големите икономики инфлацията скочи до рекордни нива през последната година. Във Франция тя е близо 6% и все още е далеч от своя пик.

Всички сме част от една планета, но не всички сме еднакво засегнати. Нина Димитрова, по-известна като „пиленцето от Монако”, каза пред камерата NOVA, че животът й с мъжа й Борислав не се е променил много.

„Въпреки инфлацията, която засегна цял свят, кризата след войната в Украйна, това на нас не ни повлия.

Продължаваме да водим същият луксозен начин на живот като преди 4 години”, допълва тя. „Ние не се лишаваме от консумация на ток, на вода или какво ли не. Живеем в супер Кан, който знае какво е Кан, живеем във ВИП прайвът резидънс, наемите са много високи, но ние не се лишаваме от нищо”, хвали се още Нина Димитрова.

„В България се прибираме само по бизнес и след това се връщаме тук, където е нашето истинско място – мястото, където станахме известни – на Френската ривиера”, допълва съпругът й.

Повече гледайте във видеото >>> TUK

Пиленцето Нина показа едностайното си “луксозно“ апартаментче в Кан – ВИДЕОПиленцата от Монако преживяват много в последно време. Професионалните инфлуенсъри са само повод за …Jul 7 2022vijti.com


Източник: Марица

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!